KelateKu.com Blog

0

Selamat Datang!

  Selamat datang ke blog ini! Blog menceritakan tentang negeri kelantan dan info2 terkini serata dunia. Banyak info terkini akan dipaparkan. Terima kasih. Facebook Comments

0

Sharing dari Sifu Wan Mus, Siapa Kenal Beliau?

BRANDING? NAK BUAT APA BRANDING?   Branding perlukan kos yang besar.. sebab?   sebab perlukan plan dan kos pemasaran yang besar, baru branding menjadi. kalau setakat 2-3 ribu orang nampak, tu bukan branding..  ...

0

Resepi CheeseKut Berhantu

Assalamualaikum para peminat masuk dapur, Hari ni Ciknis nak kongsi resepi pencuci mulut yang tak payah bakar, tak payah kukus. Duduk atas kerusi, patah patah biskut je dah siap. Tak banyak bahan sangat, tengah-tengah...

0

Kek Coklat Moist Sedap

“The secret ingredient is always Chocolate” Selamat malam adik kakak abang manis, malam ni Ciknis nak kongsikan resepi Kek Coklat Moist. Malam-malam kadang2 rasa nak makan benda manis kan? Tak apa, sekali sekala ye...

0

Yummeh Brownies Kedut (Resepi)

Assalamualaikum bakers, Hari ni Ciknis nak kongsi resepi Brownies kedut kedut, bila dah cuba sekali nak lagi.  Resepi sangat ringkas dan mudah, bagi yang tak pernah bake sebelum ni pun boleh buat ya, asalkan...

0

17 Jenis Sakit Kepala, anda yang mana?

Apakah sakit kepala? Sakit kepala ditakrifkan sebagai rasa sakit yang timbul dari kepala atau leher bahagian atas badan. Kesakitan berasal dari tisu dan struktur yang mengelilingi tengkorak atau otak kerana otak itu sendiri tidak...

0

Side medication

I am 26 years old and married four months ago. I do sexual intercourse with my husband two to three times a week. I found a lot of discharge out of my penis after...

0

Relationship

MY wife is 30 years old and husband is 42 years old. We were married for six years and had no children. My menstrual cycle is not fixed between 30 to 40 days, while...

0

Fertility

I am 43 years old and disabled (OKU). I had a polio disease when I was young and at the age of my teenager I was involved with an accident that caused the left...

0

Lower body weight realistically

Set Goals Clearly Making changes and discipline is the key to weight loss. Let’s learn how to lose weight. The first step is to create a weight loss plan with a realistic time span....

0

Chocolate Is Benefit

A variety of chocolate flavors can now be easily found in shopping centers. Tantalizing flavor variations attract more fans. Chocolate is also said to have health benefits. What are the benefits? The main content...