Author: Ciknis Kelateku

0

Resepi CheeseKut Berhantu

Assalamualaikum para peminat masuk dapur, Hari ni Ciknis nak kongsi resepi pencuci mulut yang tak payah bakar, tak payah kukus. Duduk atas kerusi, patah patah biskut je dah siap. Tak banyak bahan sangat, tengah-tengah...

0

Kek Coklat Moist Sedap

“The secret ingredient is always Chocolate” Selamat malam adik kakak abang manis, malam ni Ciknis nak kongsikan resepi Kek Coklat Moist. Malam-malam kadang2 rasa nak makan benda manis kan? Tak apa, sekali sekala ye...

0

Yummeh Brownies Kedut (Resepi)

Assalamualaikum bakers, Hari ni Ciknis nak kongsi resepi Brownies kedut kedut, bila dah cuba sekali nak lagi.  Resepi sangat ringkas dan mudah, bagi yang tak pernah bake sebelum ni pun boleh buat ya, asalkan...